Σε μια κηδεία, ένα άλογο πλησίασε για να αποχαιρετήσει τον καλύτερο φίλο του - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

Σε μια κηδεία, ένα άλογο πλησίασε για να αποχαιρετήσει τον καλύτερο φίλο του

Η μεγάλη φιλία μεταξύ ανθρώπων και ζώων δεν συμβαίνει μόνο μέσω ιστοριών σκύλων και γατών, αλλά υπάρχουν επίσης διαφορετικές μορφές φιλίας που μπορούν να δημιουργηθούν μεταξύ των ανθρώπων και των τετράποδων φίλων τους, όπως αυτή που θα σας πούμε για ένα δυστυχισμένο αγόρι και … λευκό άλογο.

Η θλιβερή ιστορία διαδραματίστηκε στην Paraiba, μια πόλη στη Βραζιλία, και αυτό που έκανε το άλογο στον «καλύτερο φίλο» του συγκίνησε όλη τη χώρα.

Ο νεαρός Wagner Figuereido, 34 ετών, ήταν πολύ γνωστός στη βραζιλιάνικη πόλη του. Πάντα εκτιμώμενος και καλά δεκτός, περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου του με τον Sereno, το άσπρο άλογό του με τον οποίο είχε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία. Δυστυχώς, σε τροχαίο ατύχημα, ο Βάγκνερ έχασε τη ζωή του, βυθίζοντας την κοινότητά του στην Παραϊμπά στον πόνο.

Την ημέρα της κηδείας του Βάγκνερ, οι συγγενείς του σκέφτηκαν ότι πρέπει να υπάρχει και ο Σερένο, το άσπρο άλογό του, πηγή ανεξάντλητης χαράς. Και έτσι ήταν.

Τη συγκινητική στιγμή της νεκροφόρου που περνούσε, ο Σερένο πλησίασε το λουλουδάτο φέρετρο σαν να ήξερε πάντα ότι επρόκειτο να πει τον τελευταίο αντίο στον Βάγκνερ , αρχίζοντας να γκρινιάζει και να τρίβεται επάνω του. Στο δρόμο για το νεκροταφείο, ο Σερένους ακολούθησε το πλήθος και συνέχισε να γκρινιάζει, σαν να έκλαιγε.

Δεν είναι σαφές εάν τα άλογα αισθάνονται το ίδιο με εμάς, αλλά γνωρίζουμε σίγουρα, έχοντας δει αυτά τα πλάνα, ότι σε εκείνο το σημείο ο Sereno σίγουρα ένιωσε μια βαθιά αίσθηση σύγχυσης και κενού εν απουσία του Wagner, του καλύτερου φίλου του. Είμαστε σίγουροι για αυτό.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε το άλογο του νεαρού άνδρα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, να θρηνεί πάνω από το φέρετρο του.Πηγή: https://www.pet-sitting.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad