Ολυμπιακοί αγώνες | Θρίλερ με αθλήτρια από την Λευκορωσία (βίντεο) - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακοί αγώνες | Θρίλερ με αθλήτρια από την Λευκορωσία (βίντεο)

 

Η Λευκορωσίδα σπρίντερ Κριστίνα Τσιμανούσκαγια εισήλθε στην πρεσβεία της Πολωνίας στο Τόκιο, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Μέλος της λευκορωσικής κοινότητας στην Ιαπωνία που βρίσκεται σε επαφή με την 24χρονη σπρίντερ δήλωσε ότι η αθλήτρια ζητεί πολιτικό άσυλο από τη Βαρσοβία, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Η Κριστίνα Τσιμανούσκαγια κατήγγειλε ότι μεταφέρθηκε παρά την θέλησή της στο αεροδρόμιο του Τόκιο και αρνήθηκε να επιβιβασθεί σε πτήση προς τη Λευκορωσία.


Η αθλήτρια, η οποία επρόκειτο να αγωνιστεί τη Δευτέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε ότι προπονητής την προσέγγισε και της είπε ότι υπήρχε εντολή να απομακρυνθεί, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε να επιστρέψει στη Λευκορωσία.

Η Λευκορωσίδα σπρίντερ μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας αφού επέκρινε δημοσίως την προπονητική ομάδα της χώρας της και ζήτησε επί τόπου βοήθεια από την ιαπωνική αστυνομία.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Λευκορωσίας ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι προπονητές αποφάσισαν να αποσύρουν την Τσιμανούσκαγια έπειτα από συμβουλές γιατρών σχετικά με τη «συναισθηματική και ψυχολογική κατάστασή της».


Πηγή:euronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad