Γιατί χώρισαν Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης μετά από 12 χρόνια σχέσης - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Γιατί χώρισαν Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης μετά από 12 χρόνια σχέσης

 

Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ, η δημοφιλής ηθοποιός - παρουσιάστρια και ο πασίγνωστος τραγουδιστής επιβεβαίωσαν τις φήμες με δήλωσή τους στην εφημερίδα Espresso. 

 

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», ήταν η απάντησή τους σε κρούση της εφημερίδας για κάποιο σχόλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, η ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, αλλά επισκέπτεται το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, όπου φρόντιζαν τα αγαπημένα κατοικίδιά τους. Ο τραγουδιστής φέρεται να σκέφτεται να μετακομίσει και αυτός σε άλλο σπίτι, στο προσεχές διάστημα. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρίσκεται στη Σαμοθράκη με τον Νίκο Μουτσινά, που είναι κολλητοί φίλοι και εκεί γιόρτασε και τα γενέθλιά της. Ο δε Μιχάλης Χατζηγιάννης αυτό το διάστημα κάνει συναυλίες!

Τόσο η Ζέτα όσα και ο Μιχάλης μετά τον χωρισμό τους προσπαθούν να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα. Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια ομως περιοχή με την μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ενώ η Ζέτα έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού.

Πηγή:gossiptv.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad