Σοκ στην Ισπανία: Πέθανε 11χρονο παιδί - Ένα από τα πρώτα που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Σοκ στην Ισπανία: Πέθανε 11χρονο παιδί - Ένα από τα πρώτα που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού

 


Πέθανε στον ύπνο του από καρδιακή ανακοπή

Την τελευταία του πνοή άφησε προ λίγων ημερών ο Diego Redondo Roig, ένα 11χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες από την Ισπανία. 

Ο 11χρονος από το Port de Sagunt ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά στην Ισπανία που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και πάλευε εδώ και χρόνια για να αφήσει πίσω του ένα πρόβλημα που του είχε αφήσει στον εγκέφαλο ο τραυματισμός που είχε στο κεφάλι του όταν ήταν 1,5 ετών. 

«Υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ κοιμόταν. Κατασκήνωνε στη Gandia και δεν ξύπνησε», είπε ο πατέρας του Χουάν Κάρλος Ρεντόντο, ενώ πρόσθεσε ότι ο Ντιέγκο ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά στην Ισπανία που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού. 

Ενώ, σύμφωνα με το elperiodicomediterraneo, οι γονείς του τον εμβολίασαν για να μην του στερήσουν την συναναστροφή με άλλα παιδιά στις διακοπές. 

Όπως εξήγησε ο πατέρας του «η ιδέα ήταν να πάει στην κατασκήνωση για να είναι με άλλα παιδιά. Συνέβη εκεί, αλλά θα μπορούσε να είχε συμβεί και στο σπίτι του». 

«Ο πολεμιστής έφυγε. Τώρα αναπαύεται εν ειρήνη και πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα καλά, και αυτά είναι η στήριξη που λάβαμε από πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε.


Πηγή: https://www.pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad