Αναγκάστηκε να αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ ο Τσιάρτας – «Δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο» - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Αναγκάστηκε να αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ ο Τσιάρτας – «Δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο»

 Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των οπαδών, ο Βασίλης Τσιάρτας ανακοίνωσε ότι δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ.


Έπιετα από τις σφοδρές και μαζικές αντιδράσεις των φιλάθλων της ΑΕΚ, ο Βασίλης Τσιάρτας ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι δεν θα είναι τελικά ο προπονητής της ομάδας Β’ της ΑΕΚ, καθώς ο ίδιος δεν αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης.


Όπως ανακοίνωσε μέσω social media ο ίδιος, βλέποντας τις σφοδρές αντιδράσεις από τους φιλάθλους της ομάδας, αποφάσισε να μην είναι αυτός ο προπονητής της Β’ ομάδας. 


Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κύριος λόγος που είπε «όχι» ήταν διότι δεν θέλει να διχάσει τους φιλάθλους της ΑΕΚ.


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.Πηγή: https://www.rosa.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad