Ξεκίνησαν οι προσλήψεις της Rfizer στην Θεσσαλονίκη - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Ξεκίνησαν οι προσλήψεις της Rfizer στην Θεσσαλονίκη

Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι έχουν ήδη στελεχώσει το Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του από τον Απρίλιο 2021. Οι πρώτες αυτές θέσεις εργασίας αφορούν διαφορετικές ειδικότητες από τους τομείς των Οικονομικών υπηρεσιών, του Ανθρώπινου Δυναμικού, της διαχείρισης Έργων και Προμηθειών, κτλ. Η μέση ηλικία των στελεχών που εργάζονται στο Κέντρο είναι 34 έτη, ενώ το 66% είναι γυναίκες. 

Το 40% των εργαζομένων διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, ενώ ένας σημαντικός αριθμός είναι και κάτοχοι διδακτορικού, γεγονός που αναδεικνύει το υψηλό μορφωτικό επίπεδο και την εξειδίκευση των εργαζόμενων στο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών. Παράλληλα, από τις νέες προσλήψεις τα 2/3 προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, ενώ το 17% των νέων στελεχών είναι Έλληνες και Ελληνίδες που εργάζονταν στο εξωτερικό και επέστρεψαν στη χώρα για να ενταχθούν στο Κέντρο. 

Σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό του Κέντρου στόχος είναι ο αριθμός των εργαζόμενων να διπλασιαστεί εντός του 2021 και να φτάσει τους 280 εργαζόμενους μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022. «Παρά τα εμπόδια που προκάλεσε η πανδημία, η πρώτη φάση δημιουργίας του Κέντρου ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ήδη έχουν ενταχθεί στην ομάδα μας περισσότερα από 100 στελέχη, με υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση. Τόσο ο αριθμός όσο και το υψηλό επίπεδο των μέχρι τώρα αιτήσεων, δικαιώνουν την επιλογή της Θεσσαλονίκης για την παγκόσμια αυτή εμβληματική επένδυση. Μια επιλογή που στηρίχθηκε στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό και την πλεονεκτική γεωγραφική θέση της πόλης, αλλά και στα φορολογικά κίνητρα και τη συνεργασία που υπάρχει με την Πολιτεία.

Η δημιουργία του Κέντρου επεκτείνει την επενδυτική παρουσία της Pfizer στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, μετά την ίδρυση και την επιτυχημένη λειτουργία του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας. Η επένδυση εντάσσεται στη στρατηγική της Pfizer για τη δημιουργία έξι κόμβων σε όλο τον κόσμο, με στόχο την κεντρική διαχείριση συγκεκριμένων εσωτερικών υπηρεσιών και την απλοποίηση της δομής του Οργανισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Θεσσαλονίκης θα καλύπτει τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, ενώ θα προσφέρει βέλτιστες διοικητικές υπηρεσίες σε τομείς όπως οι οικονομικές υπηρεσίες, οι λειτουργίες του ανθρώπινου δυναμικού, η διαχείριση προμηθειών, τα έργα εταιρικού μετασχηματισμού και λειτουργίας κ.ά.

Πηγή: Ethnos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad