Μόνο με rapid test οι μετακινήσεις στα νησιά - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021

Μόνο με rapid test οι μετακινήσεις στα νησιάΕντείνει τις προσπάθειες της η κυβέρνηση και επιχειρεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει πριν από το φθινόπωρο ένα ισχυρό τείχος ανοσίας απέναντι στην πανδημία.

Στόχος είναι να έχει εμβολιαστεί περίπου το 80%, όταν αυτή την στιγμή το ποσοστό αγγίζει το 45%. Η ταχύτατη διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα έχει προκαλέσει συναγερμό σε ολόκληρο τον κόσμο, με τη μία χώρα μετά την άλλη να ετοιμάζεται να λάβει περιοριστικά μέτρα.

Μοναδικό όπλο αντιμετώπισης είναι ο εμβολιασμός κάτι που τονίζει διαρκώς τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι λοιμωξιολόγοι. "Αυτή τη στιγμή το 44% του ενήλικου πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο. Το γοργόν και χάριν έχει" τόνισε η Αριστοτελία Πελώνη.Οι μετακινήσεις προς τα νησιά για τους ανεμβολίαστους θα γίνεται μόνο με αρνητικό rapid ή μοριακό τεστ. Για τους ανήλικους από 12 έως 17 ετών απαιτείται τεστ covid συμπεριλαμβανομένου και του self – test ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν θα απαιτείται αυτοδιαγνωστικός έλεγχος. 

Πηγή :thetoc. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad