Δείτε Live την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

Δείτε Live την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο

Ανοίγει το μεσημέρι η αυλαία των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο οι οποίοι διεξάγονται στη σκιά της πανδημίας που εξακολουθεί να σαρώνει τον πλανήτη.

Ο κορονοϊός πέρα από την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων πέρσι έφερε και την αναβολή σε πολλές προκρίσεις. Έτσι, ακόμα και την τελευταία στιγμή είχαμε ανακατατάξεις στις Ολυμπιακές προκρίσεις.

Τρανό παράδειγμα ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο σπουδαίος γυμναστής κατάφερε στο παραπέντε να εξασφαλίσει την πρόκριση μετά από σχεδόν αψεγάδιαστη προσπάθεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα σχεδόν ένα μήνα πριν τους Αγώνες.

Συνολικά, 83 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε 18 διαφορετικά αγωνίσματα. Σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη διοργάνωση, εκείνη του Ρίο, η αποστολή μας είναι μικρότερη κατά 12 αθλητές, αλλά θα υπάρχει εκπροσώπηση σε δύο περισσότερα αθλήματα (Τάε κβον ντο και τένις). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad