H Γεωργία Μπουρούτη καταγγέλλει: «Ο πατέρας μου πέθανε μια μέρα μετά το εμβόλιο» (video) - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

H Γεωργία Μπουρούτη καταγγέλλει: «Ο πατέρας μου πέθανε μια μέρα μετά το εμβόλιο» (video)

 Eίχε κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson

Δικαιοσύνη και ξεκάθαρες απαντήσεις για τον θάνατο του πατέρα της μετά το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson ζητά η Γεωργία Μπουρούτη.

Η ίδια καταγγέλλει ότι ο πατέρας της ήταν υγιής όμως άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του. Ο 65χρονος Λεωνίδας Μπουρούτης, ο οποίος παραθέριζε στην Ύδρα, εμβολιάστηκε την Δευτέρα 19 Ιουλίου και απεβίωσε την Τρίτη 20 Ιουλίου, όπως περιγράφει η κα. Μπουρούτη. Ο πατέρας της όπως αναφέρει, έπαιρνε ένα χάπι για το ζάχαρο και ένα για την πίεσή του, ωστόσο ουδέποτε έως τώρα είχε παρουσιάσει κάποιο σοβαρό θέμα υγείας.

Η κα. Μπουρούτη αναφέρει ότι ο πατέρας της επισκέφτηκε το αγροτικό ιατρείο της Ύδρας προκειμένου να εμβολιαστεί και περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του στον αγροτικό γιατρό ο οποίος μάλιστα τον έκρινε υγιέστατο και προχώρησε στον εμβολιασμό του με το μονοδοσικό σκεύασμα.

Σύμφωνα με την κόρη του η οποία μίλησε στο zougla.gr, «καθ’ όλη τη διάρκεια εκείνης της ημέρας δεν ένιωσε καμία αδιαθεσία, ούτε είχε κάποιο σύμπτωμα, πυρετό ή κάτι άλλο. Ένοιωθε πολύ καλά. Την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 20 Ιουλίου,  αργά το απόγευμα, καθώς κολυμπούσε στη θάλασσα στην περιοχή Σπηλιά ένιωσε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία ,σήκωσε το χέρι του και άρχισε να ζητάει βοήθεια. Αφού κατάφερε βγει έξω από το νερό με τη βοήθεια και δύο άλλων πολιτών που βρίσκονταν εκεί, άρχισε να έχει έντονη δύσπνοια».

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το ο οποίο τον μετέφερε στο «Κουλούρειο» Νοσοκομείο Ύδρας. Εκεί η κατάσταση του 65χρονου επιδεινώθηκε ώσπου τελικά άφησε μέσα σε λίγες ώρες την τελευταία του πνοή.  «Ο γιατρός εκεί στο νοσοκομείο μας είπε πως δεν υπογράφει πως ο θάνατος οφείλεται σε καρδιακό αίτιο» καταγγέλλει η κα Μπουρούτη και προσθέτει: «Προς έκπληξή μας μετά τον θάνατό του, ο ίδιος αγροτικός γιατρός μας είπε ότι ο πατέρας μου τελικά δεν ήταν υγιέστατος  και ότι το χαπάκι για το ζάχαρο που έπινε ήταν αρκετά σημαντικό. Όταν τον ρώτησα εάν η κλινική εικόνα ήταν ενός ανθρώπου όπου μέσα σε 30 ώρες θα μπορούσε να είχε πεθάνει, μου απάντησε πως δεν γνωρίζει».

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο 65χρονος πατέρας της πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και η οικογένεια περιμένει με αγωνία τις υπόλοιπες απαντήσεις των εξετάσεων οι οποίες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή μπορεί να βγουν μετά από δύο μήνες.

Η κα. Μπουρούτη αναφέρει ότι ο ιατροδικαστής δεν έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής τίποτα: «Ο ιατροδικαστής μου είπε πως τα αίτια δεν είναι εμφανή, όμως δεν αποκλείουμε τίποτα. Απροσδιόριστος θάνατος εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων… λέει το πόρισμα. Πρόσθεσε ακόμα πως ενδεχομένως να υπήρξε κάποια εμβολή η οποία δεν ήταν ορατή. Συνάντησα  βέβαια δυσκολία στο να πάρω τα έγγραφα από τον ιατροδικαστή», λέει η Γεωργία Μπουρούτη.

Η ίδια αναφέρει ότι θέλει να μιλήσει δημόσια για το γεγονός αλλά και να παροτρύνει όσους έχασαν κάποιον δικό τους άνθρωπο μετά τον εμβολιασμό να μιλήσουν: «Βγαίνω  να δημοσιοποιήσω το γεγονός μόνο και μόνο για να παροτρύνω όλους όσους έχουν υποψία ότι ο δικός τους άνθρωπος έφυγε από το εμβόλιο να βγουν να το κοινοποιήσουν. Θέλω να τιμήσω τη μνήμη του πατέρα μου και θα αναζητήσω τη Δικαιοσύνη για τον θάνατό του» αναφέρει η κόρη του 65χρονου.
Πηγή: https://www.newsbreak.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad