Τέταρτο σφοδρό κύμα covid έρχεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021

Τέταρτο σφοδρό κύμα covid έρχεται στην Ελλάδα τον ΟκτώβριοΤην εφιαλτική του πρόβλεψη για έως και 18.000 (!) κρούσματα κορονοϊού την ημέρα τον προσεχή Οκτώβριο επανέλαβε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Μια πρόβλεψη την οποία υιοθέτησε την Κυριακή, 11.07.2021 και ο Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος χαρακτήρισε «εφικτό» το συγκεκριμένο σενάριο.Όλα αυτά την ώρα που τα νέα κρούσματα του 24ώρου, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, είναι 1.465, με τα 639 εξ αυτών να καταγράφονται στην Αττική. Αριθμοί που τρομάζουν καθώς αφενός οι Κυριακές ήταν παραδοσιακά «στα χαμηλά» και αφετέρου η επιδημιολογική εικόνα ολοένα και «κοκκινίζει» ενώ βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Σαρηγιάννης επανέλαβε πως οδεύουμε ολοταχώς προς 18.000 κρούσματα τη μέρα τον Οκτώβριο, ακόμη κι αν γίνουν περισσότερα εμβόλια!

Πηγή :newsit. gr


Post Bottom Ad