Από το ΣΥΡΙΖΑ channel στο ειδικό δικαστήριο ο Παππάς - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Από το ΣΥΡΙΖΑ channel στο ειδικό δικαστήριο ο ΠαππάςΜε τις ψήφους 178 βουλευτών της Nέας Δημοκρατίας και του Kινήματος Aλλαγής, ο Νίκος Παππάς παραπέμφθηκε χθες με μυστική ψηφοφορία στο Δικαστικό Συμβούλιο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Τα στοιχεία που οδήγησαν σε αυτή την παραπομπή προέκυψαν από τις καταθέσεις κυρίως του Χρήστου Καλογρίτσα αλλά και άλλων μαρτύρων που πέρασαν το κατώφλι της προανακριτικής επιτροπής στους μήνες των συνεδριάσεων της.

Κατά κοινή ομολογία ο Χρήστος Καλογρίτσας ήταν κυρίως εκείνος που "έκαψε” τον Νίκο Παππά, όχι μόνο με την πολυήμερη κατάθεση του, αλλά και με τα SMS που κατέθεσε στην προανακριτική από τις επικοινωνίες που είχε με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καλογρίτσας κατ’επανάληψη είχε αναφέρει ότι ήταν ο μπροστινός του Νίκου Παππά, ότι ο ίδιος δεν θα είχε καμία συμμετοχή στο κανάλι, αλλά θα ήταν απλώς δανειστής του ονόματός του, προκειμένου να βοηθήσει, όπως είπε, τον φίλο του και τον ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσουν κανάλι.Μάλιστα, όπως αναφέρεται και στο πόρισμα της πλειοψηφίας, με βάση αυτά τα SMS προέκυψε ότι ο κ. Παππάς συντόνιζε τις επαφές του κ. Καλογρίτσα με την οικογένεια Χούρι λίγες μόλις ημέρες πριν τον διαγωνισμό, όπου διαφαίνεται ότι έχει πλήρη γνώση της εγγυητικής που αναμενόταν να εκδοθεί, αλλά καταδεικνύεται και ο ενεργός ρόλος του στο να διασφαλίσει να δοθούν τα χρήματα στον κ. Καλογρίτσα για την έκδοση της.

Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε μέσω φωτοτυπίας στην προανακριτική επιτροπή.Σύμφωνα με τους βουλευτές που αποφάσισαν την παραπομπή του κ. Παππά, σημαντική ήταν και η κατάθεση του κ. Καλογρίτσα για τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου δύο ημέρες πριν την έκδοση των εγγυητικών επιστολών, με τον κ. Παππά και τον κ. Χούρι και συζήτησαν τον τρόπο με τον οποίο θα έλθει το ποσό των 3.000.000 ευρώ, προκειμένου να μπορεί να συμμετάσχει στο εγχείρημα ο κ. Καλογρίτσας.

Πηγή :thetoc. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad