Επίσημη έναρξη του Capital Market στο Κερατσίνι - Κέρδισε επάξια τις πρώτες εντυπώσεις - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021

Επίσημη έναρξη του Capital Market στο Κερατσίνι - Κέρδισε επάξια τις πρώτες εντυπώσεις

Το Κερατσίνι υποδέχθηκε και επισήμως το πρώτο Capital Market

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Καλοκαιρινού 57 και Παπανικολή 1, παρουσία κατοίκων της περιοχής και δεκάδων φίλων του ομίλου Capital Group S.A. 

Με μια εκδήλωση εργαζόμενοι και διοίκηση υποδέχθηκαν τους κατοίκους του Κερατσινίου, δεσμευόμενοι να αναπτύξουν σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους. 

Με ευρεία γκάμα προϊόντων από την Ελληνική γη και όχι μόνο, δελεαστικές τιμές και διάθεση κάλυψης των αναγκών των οικογενειών αλλά και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, το πρώτο Capital Market αποτελεί πλέον έναν από τους ισχυρούς "παίκτες" της Ελληνικής αγοράς.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο όμιλος "Capital Groups S.A'' επιλέγει στο slogan του market την φράση: Το δικό σου super market και αυτό γιατί η κάλυψη των καθημερινών μας αναγκών είναι πραγματικά μια προσωπική υπόθεση.

Η δημιουργία e shop και η ταχεία εξυπηρέτηση και εκείνων των καταναλωτών που δεν τους φτάνει ο χρόνος είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας. Ενώ για τους τακτικούς πελάτες του, το Capital Market σχεδιάζει να προσφέρει πλούσια δώρα και bonus έξτρα αγορών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad