Η Μεγάλη Συγκυρία του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και Ευρύτερα της Κεντροαριστεράς. - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Η Μεγάλη Συγκυρία του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και Ευρύτερα της Κεντροαριστεράς.

Θα έλεγε κανείς ότι η Ελλάδα συνδέεται κατά έναν μαγικό τρόπο με την πορεία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο εδώ και μια δεκαετία σέρνεται και δεν λέει να πάρει τα πάνω του. Με όσα στραβά κι αν συμβαίνουν σε αυτήν την χώρα και παρόλη τη δυσαρέσκεια των πολιτών προς την κυβέρνηση, δεν φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να καρπώνεται την "χαμένη" κυβερνητική δυναμική. Το ίδιο και η χώρα! Παρά το γεγονός οτι πολλές χώρες, ιδικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αντιμετώπισαν την οικονομική κρίση και την έχουν ξεπεράσει κατά μεγάλο βαθμό, η χώρα μας δεν λέει να ξεκολλήσει απο τούς πολύ αργούς ρυθμούς ανάπτυξης.


Μέσα απο τα χιουμοριστικα ποστ που ανεβαίνουν για το ΠΑΣΟΚ και την εποχή του, που ήταν καλύτερη, υπάρχει και μία αλήθεια, ότι η Ελλάδα βίωσε μέρες  ανάπτυξης και ευημερίας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το ΠΑΣΟΚ.


Την στιγμή που κόσμος της κεντροαριστεράς είναι μουδιασμένος, εμφανίζεται όπως όλοι περιμέναμε η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, η οποία γεννάει προσδοκίες στον ευρύτερο χώρο Δημοκρατικής Παράταξης. Η υποψηφιότητα του έρχεται σε μια περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει προβλήματα, διασπάσεις και δεν μπορεί άλλο να πείσει ότι είναι ένα προοδευτικό κυβερνών κόμμα κι από την άλλη ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν φαίνεται να υποστηρίζει και τόσο πολύ την Φώφη Γεννηματά. Έτσι ο πολύ έμπειρος απο εσωκομματικές διαδικασίες Νίκος Ανδρουλάκης, ηλικιακά αλλά και πολιτικά φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και ελπίδας, όχι μόνο για τον μικρό χώρο του ΚΙΝΑΛ, αλλά για ένα μεγάλο κίνημα όπως είχε ξεκινήσει ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad