Παντρεύεται η Τζούλια Νόβα - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021

Παντρεύεται η Τζούλια ΝόβαΝυφούλα θα ντυθεί η Τζούλια Νόβα! Η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της Μιχάλη Βιτζηλαίο έγινε και ήταν άκρως ρομαντική!

Η καλλονή είπε το “Yes I do» και… θα την δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στο «Secret» των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη για την ρομαντική πρόταση γάμου!Πώς έγινε η πρόταση γάμου; Η ξανθιά καλλονή την οποία γνωρίσαμε από το παιχνίδι του:. Star, O τροχός της τύχης, αποκάλυψε: «Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. 

Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do».

Πηγή :gossip. tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad