Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο Τσίπρας - Καλεί τους πολίτες να διώξουν την Κυβέρνηση (βίντεο) - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο Τσίπρας - Καλεί τους πολίτες να διώξουν την Κυβέρνηση (βίντεο)Προσκλητήριο συστράτευσης και εγρήγορσης στους προοδευτικούς πολίτες, «βροντοφωνάζοντας ένα μεγάλο "ως εδώ" σε όσους επιχειρούν αυτές τις κρίσιμες ώρες να διχάσουν το λαό, μόνο και μόνο για να καλύψουν τις δικές τους μεγάλες και εγκληματικές ευθύνες», απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Ηράκλειο, με την οποία ολοκλήρωσε απόψε την περιοδεία του στην Κρήτη.

Αναφερόμενος στις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ ο Αλέξης Τσίπρας, είπε ότι τόσο σε ότι αφορά τους λιγότερους φόρους, όσο τις καλά πληρωμένες δουλειές αλλά και την ασφάλεια για τον πολίτη, δεν έχουν υλοποιηθεί, κάνοντας λόγο για έναν νέο πτωχευτικό κώδικα που, όπως τόνισε, πτωχεύει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, την ώρα που καταργείται το 8ωρο και θεσπίζεται η απλήρωτη εργασία.


Σε ότι αφορά τις δεσμεύσεις για ασφάλεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ είπε ότι η ανασφάλεια που έχουν οι πολίτες σχετίζεται με την υγεία, την εργασία αλλά και την εγκληματικότητα, που δεν έχει προηγούμενο, όπως τόνισε.Πηγή :cnn. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad