ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ προς την κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ) - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ προς την κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε όλη την Ελλάδα - ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ προς την κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

 Με μια μεγάλη συγκέντρωση πολίτες που διαμαρτύρονται για το καθεστώς του υποχρεωτικού εμβολιασμού συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα σήμερα το απόγευμα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι οι ανθρώπινες ελευθερίες δεν παραβιάζονται.


Να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ασφυκτικές καιρικές συνθήκες με 40 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο, παρ΄όλα αυτά χιλιάδες ήταν οι πολίτες που έδωσαν το παρών.
Τουλάχιστον 15.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, εκ των οποίων τουλάχιστον 5.000 ενώθηκαν με την συγκέντρωση αυτή ερχόμενοι από την Ομόνοια όλοι διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση και που προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.


Συγκεντρώσεις και πορείες αντιεμβολιαστών και σε πολλές πόλεις 

Πάνω από 15.000 συνάνθρωποι μας πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Σύνταγμα, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά και συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές σημαίες, στην πλατεία Συντάγματος και πανό, με τα οποία εκδήλωσαν την αντίδρασή τους στον εμβολιασμό, ενώ υπήρχε διακριτική αστυνομική παρουσία.
Μετά την πορεία από την Ομόνοια στο Σύνταγμα ο Φ. Βόβολης μίλησε στους συγκεντρωμένους και κατόπιν επέδωσε ψήφισμα στη Βουλή και αποχώρησε.


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΛΟΣ 14/07/2021Πηγή:  https://www.ploumistos.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad