Καριοφυλλιά Καραμπέτη: «Δε γίνονταν καλές δουλειές στην τηλεόραση» - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021

Καριοφυλλιά Καραμπέτη: «Δε γίνονταν καλές δουλειές στην τηλεόραση»

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη μίλησε στο 7 Μέρες TV για τη νέα σειρά “Αγάπη Παράνομη”, αλλά και για τους λόγους που δε την είδαμε τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση. Η ηθοποιός δε δίστασε να εκφράσει την μεγάλη της χαρά για για τη στροφή που κάνει η ΕΡΤ στην μυθοπλασία, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Νίκο Ψαρρά σε αυτό το νέο ξεκίνημα.


Η ίδια δήλωσε πως απείχε αυτόν τον καιρό από την τηλεόραση, καθώς δε γίνονταν καλές δουλειές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τα προηγούμενα χρόνια η τηλεόραση πέρασε πάρα πολύ μεγάλη κρίση. Δε γίνονταν καλές δουλειές, τουλάχιστον με τις δικές μου απαιτήσεις”.

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη συζήτησε για τη νέα αυτή σειρά που έρχεται στην ΕΡΤ, σχολιάζοντας πως όλοι οι συντελεστές και οι ηθοποιοί είναι ξεχωριστοί. «Έχουμε έναν πολύ αξιόλογο διευθυντή φωτογραφίας, τον Γιάννη Φώτου […].


»Είναι ένα νέο παιδί, ήδη βραβευμένο για τη δουλειά του στον κινηματογράφο […]. Η δουλειά που έχει κάνει η Κική Πίττα είναι εξαιρετική. Όλη η παραγωγή της Stefi είναι μοναδική».

Η ανατρεπτική υπόθεση

Ένα μαγικό ταξίδι στην Κέρκυρα, το 1906. Η νέα σειρά της ΕΡΤ “Αγάπη Παράνομη” βασίζεται στο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη. Ένας παράνομος πόθος, στέκεται η αφορμή για να διαλυθεί μία οικογένεια. Μία πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Η γυναίκα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.

Ο Στάθης (Νίκος Ψαρράς), είναι παντρεμένος με την Διαμαντώ (Καριοφυλλιά Καραμπέτη) και βιώνει μία αγάπη παράνομη. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα την μνηστή του γιου του, την Χρυσαυγή (Ευγενία Ξυγκόρου). Ο ίδιος θέλει με κάθε τρόπο να την έχει κοντά του, για αυτό και πιέζει τον γιο του Γιώργη (Μιχαήλ Ταμπακάκης) να την παντρευτεί.

Όλοι ζουν κάτω από την ίδια στέγη και το μαρτύριο ξεκινάει. Σε μια εποχή δύσκολη, μία οικογένεια καλείται να ανταπεξέλθει σε δυσκολίες που μπορούν να την καταστρέψουν ολοκληρωτικά. Μία σειρά συγκλονιστική, έρχεται για να μας καθηλώσει.Πηγή: https://youfly.com/

Post Bottom Ad