Συγκλονίζει ο άδικος θάνατος της μικρής Αναστασίας που νικήθηκε από τον καρκίνο - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021

Συγκλονίζει ο άδικος θάνατος της μικρής Αναστασίας που νικήθηκε από τον καρκίνο

 


Τον περασμένο Νοέμβριο η μικρή Αναστασία Τριανταφυλλάκη έφευγε για το Χιούστον του Τέξας με τις ευχές όλων να τη συνοδεύουν στο πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής της.

Δυο μήνες νωρίτερα είχε διαγνωστεί με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους με δυσμενή πρόβλεψη. Οι ελπίδες των δικών της ανθρώπων είχαν επικεντρωθεί τότε σε κλινική του Χιούστον με μεγάλη εξειδίκευση στην συγκεκριμένη ασθένεια ωστόσο το κόστος ήταν δυσβάσταχτο.

Όταν έγινε γνωστός ο αγώνας τους όμως, πρώτα η πόλη τους, η Καλαμάτα και στη συνέχεια ολόκληρη η Ελλάδα στήριξαν την προσπάθεια με μια θάλασσα αγάπης και προσφοράς, συγκεντρώνοντας σε ελάχιστο χρόνο το απαιτούμενο ποσό. Η ζωή του Ηλία Τριανταφυλλάκη και της Ξένιας Πρεζεράκου κυλούσε δύσκολα όλους αυτούς τους μήνες στις ΗΠΑ καθώς η κατάσταση της υγείας του παιδιού όχι μόνο δεν βελτιωνόταν αλλά σταδιακά έχανε λειτουργίες. Ακόμα και η μεγάλη κακοκαιρία που έπληξε το Τέξας τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν γι’ αυτούς μια σκληρή δοκιμασία καθώς κόπηκε το ρεύμα για κάποιες ημέρες στο σπίτι όπου έμεναν με τη μικρή.

Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε η θεραπεία στο Χιούστον και η οικογένεια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη προκειμένου η Αναστασία να υποβληθεί σε κύκλο ακτινοβολιών στο Columbia. Ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένη και η υγεία της παρουσίαζε σταδιακή επιδείνωση αφού οι ακτινοβολίες δεν την βοήθησαν.

Πηγή :iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad