Κορωνοπάρτι σε μυστική τοποθεσία στην Θεσσαλονίκη (βίντεο) - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Κορωνοπάρτι σε μυστική τοποθεσία στην Θεσσαλονίκη (βίντεο)

 

Ο αριθμός των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη δείχνει μέρα με τη μέρα να ανεβαίνει συνεχώς, ενώ είναι μεγάλος και ο αριθμός των ανθρώπων νεαρής ηλικίας που είναι θετικοί στον κορονοιό. Παρόλα αυτά τα πάρτι με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων χωρίς να υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας στο χώρο συνεχίζονται κανονικά.

Γνωστή ομάδα διοργάνωσης κορονοπάρτι μέσω των social media, χτύπησε ξανά με ένα ακόμα μεγάλο event κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.  Στο video που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνεται ξεκάθαρα η εικόνα ενός πάρτι μιας άλλης εποχής προ κορονοιού. 

Στο πάρτι, που έγινε σε μυστική τοποθεσία που ήξεραν μόνο οι συμμετέχοντες, πολλοί νέοι χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο, διασκεδάζουν και τραγουδούν αγκαλιασμένοι. Trappers και dj’s δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο τραγούδι και στη μουσική, ενώ καπνογόνα και φωτορυθμικά έδιναν ακόμα περισσότερο την εικόνα ενός μεγάλου πάρτι.


Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad