Με Δημοτική μουσική και δάκρυα στα μάτια το ύστατο χαίρε στην Φιλιώ Πυργάκη (βίντεο) - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Με Δημοτική μουσική και δάκρυα στα μάτια το ύστατο χαίρε στην Φιλιώ Πυργάκη (βίντεο)Σε κλίμα θλίψης και άκρας συγκίνησης η οικογένεια και οι πολυπληθείς φίλοι της στην Αργολίδα αποχαιρέτησαν την Φιλιώ Πυργάκη το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουλίου.

Η τελετή της εξόδιου ακολουθίας πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Άκοβας Άργους στις 18:30. 

Ο κόσμος αποχαιρέτησε την «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού» Φιλιώ Πυργάκη με τους ήχους παραδοσιακών οργάνων και με τραγούδια που έμειναν για να θυμίζουν σε όλους την τεράστια προσφορά της στο Δημοτικό τραγούδι. Νωρίτερα έγινε γνωστό πως η οικογένεια επιθυμούσε αντί στεφάνων την δωρεά στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα», αναφέρουν οι αργολικές ειδήσεις.

Την τελευταία της πνοή άφησε στις 17 Ιουλίου σε ηλικία 82 ετών η «αρχόντισσα του δημοτικού τραγουδιού» Φιλιώ Πυργάκη που τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. 

Την είδσηση του θανάτου της έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Facebook η Μαριά Γιαννάκα. «Αντιο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή.... Καλό ταξίδι Φυλιώ Πυργάκη» έγραψε στο ποστ της. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad