Πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τον Χρυσοχοΐδη - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021

Πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τον Χρυσοχοΐδη


Δηλώσεις για το αποκρουστικό περιστατικό εκμετάλλευσης 19χρονης κοπέλας από έναν αστυνομικό και τον πατέρα της έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επιχειρώντας να απαντήσει στην κριτική της αντιπολίτευσης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, χωρίς να απαντήσει στα σοβαρά ερωτήματα που έχουν τεθεί για τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ., αφού μας ενημέρωσε ότι δεν... είχε σκοπό να κάνει δηλώσεις, τελικά επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για χυδαία στάση της Κουμουνδούρου και επιχείρηση πολιτικής εκμετάλλευσης του περιστατικού. 

Φυσικά, ο υπουργός δεν ενημέρωσε καν εάν προτίθεται να δώσει εντολή έστω για τη διερεύνηση των καταγγελιών που ξεκίνησαν από χθες το βράδυ, μετά τις αποκαλύψεις της συνηγόρου της άτυχης κοπέλας.

Οι δηλώσεις

Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω δηλώσεις γι’ αυτή τη δραματική ανθρώπινη ιστορία.

Με αναγκάζει όμως η χυδαία στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, προέβη χθες σε 2 συλλήψεις, με τη μία να άφορα αστυνομικό.

Ο συλληφθείς αστυνομικός, που ήδη τελούσε σε κατάσταση αργίας με απόλυση, κατηγορείται για βαριά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και η εμπορία ανθρώπων.

Η υπόθεση ύστερα από τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Το περιστατικό που οδήγησε στις δύο συλλήψεις αναδεικνύει αποκρουστικές πτυχές της ενδοοικογενειακής βίας, ενός διαχρονικού προβλήματος που αποτελεί όνειδος για τις κοινωνίες.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη προχωρήσει στην ίδρυση και λειτουργία Τμήματος Αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας, το θέμα ωστόσο είναι ευρύτερο και απαιτεί την ευαισθητοποίηση όλων.

Περιστατικά σαν το χθεσινό, με το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας που μάλιστα εποπτεύεται από τον Αντιεισαγγελέα Εφετών να κάνει με αποτελεσματικότητα την δουλειά του για την εξιχνίαση των βαρέων αυτών αδικημάτων, με σεβασμό στο θύμα, από κανένα σοβαρό κόμμα, πουθενά στον κόσμο δεν θεωρούνται ευκαιρίες πολιτικής εκμετάλλευσης.

Όχι όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ανεκδιήγητο εκπρόσωπό του, που επιχειρούν δίχως ίχνος ντροπής να καπηλευθούν κομματικά κάθε υπόθεση ανθρώπινου πόνου.Είχαν προηγηθεί σκληρές δηλώσεις τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από το ΜέΡΑ25, με τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης να θέτουν σοβαρά ερωτήματα στην ΕΛ.ΑΣ.Πηγή: https://www.efsyn.gr/

Post Bottom Ad