Αναδίπλωσε τις δηλώσεις της η Δόμνα Μιχαηλίδου μετά τον σάλο που προκλήθηκε (βίντεο) - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Αναδίπλωσε τις δηλώσεις της η Δόμνα Μιχαηλίδου μετά τον σάλο που προκλήθηκε (βίντεο)«Η πρωινή μου διατύπωση περί ρύθμισης που θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές δομές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με απολύσεις, ήταν λάθος» ανέφερε σε ανακοίνωσή της υφυπουργός.

«Δεν πρόκειται να υπάρξει τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η οποία θα συνδέει την αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών λόγω μη εμβολιασμού, με απόλυση» πρόσθεσε.Πάντως για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των εργαζομένων μίλησε και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης υπογραμμίζοντας ότι «κανείς δεν θα απολύεται, αλλά θα ισχύει η άδεια άνευ αποδοχών».

Υπενθυμίζεται ότι η υφυπουργός Εργασίας μιλώντας το πρωί στο Open, υποστήριξε ότι: «Θα απολύονται όσοι υπάλληλοι δομών αρνούνται να εμβολιαστούν έπειτα από την υποχρεωτική άδεια». Όπως είπε η κ. Μιχαηλίδου, «όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν μετά από κάποιο διάστημα θα απολυθούν (…) Μετά από κάποιο διάστημα, ένα μήνα, μετά την αναστολή σύμβασης και δεν έχει κάνει το εμβόλιο να υπάρχει το περιθώριο να απολυθεί...».


Πηγή :Ημερησία

Post Bottom Ad