Έξαλλος ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός: "Ορκίζομαι να μην ξαναπαίξω στο θέατρο άλσους της Τρίπολης" - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Έξαλλος ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός: "Ορκίζομαι να μην ξαναπαίξω στο θέατρο άλσους της Τρίπολης"

Μία μέρα μετά την παράσταση "Υλικό Καποδίστριας" στην Τρίπολη, ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, ξεσπά για τις συνθήκες εργασίας που συνάντησε στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου.

Ειδικότερα, γράφει, στον προσωπικό του λογαριασμό...

"Προς ενημέρωση των θιάσων που περιοδεύουν:

Εχθές το βράδυ παίξαμε την παράστασή μας "Υλικό Καποδίστριας" στο υπαίθριο θέατρο στο άλσος αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.
Είχα να παίξω εκεί αρκετά χρόνια, από το καλοκαίρι του 2007, όπου θυμάμαι ένα κατάμεστο θέατρο, με τραγικές όμως υποδομές.
Δυστυχώς, 14 χρόνια μετά πρόκειται για ένα από τα χειρότερα θέατρα της χώρας από άποψη υποδομών.
Να μιλήσω για δύο καμαρίνια-αποθήκες, όπου μας παραχώρησαν μόνο το ένα για να αλλάξουμε όλοι μαζί, γυναίκα-άντρες, λες και είμαστε κοινόβιο;
Να πω ότι δεν είχε φωτισμό παρά μόνο για να μη σκοντάφτουμε μεταξύ μας; Ότι δεν είχε τουαλέτες και έπρεπε να πάμε 100 μέτρα πιο κάτω, σε παρακείμενη καφετέρια; Ότι δεν είχε μια βρύση να πλύνουμε τα χέρια μας; Ότι τόσα χρόνια κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να βελτιώσει αυτό το χώρο, που πηγαίνουν και δίνουν την ψυχή τους καλλιτέχνες, που τεχνικοί εργάζονται ώρες να στήσουν σκηνικά; Που ούτε οι καημένοι θεατές δε μπορούν να εξυπηρετηθούν, παρά μόνο με δυο χημικές τουαλέτες της κακιάς ώρας;
Οι διαχειριστές του χώρου θα έπρεπε να ντρέπονται.
Ορκίζομαι να μην ξαναπαίξω σε αυτό το θέατρο.
Συνάδελφοι, αποφύγετε τέτοια άθλια θέατρα, που δε σέβονται την εργασιακή μας αξιοπρέπεια. Ο σεβασμός σε εμάς και τη δουλειά μας πρέπει να διεκδικείται. Γιατί δεν ήταν και δεν είναι καθόλου αυτονόητος. Και όπου βλέπετε κακές συνθήκες και άθλια θέατρα να τα επισημαίνετε.
Παρ' όλα αυτά και επειδή είμαστε ανώτεροι αξιακά των διαχειριστών του χώρου που παίξαμε, κάναμε μια υπέροχη παράσταση.
Και μη χειρότερα."

Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad