Ξεκινούν οι μεταθέσεις ανεμβολίαστων - οι πρώτες αντιδράσεις (βίντεο) - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Ξεκινούν οι μεταθέσεις ανεμβολίαστων - οι πρώτες αντιδράσεις (βίντεο)

Σήμερα έληξε η προθεσμία της παράτασης που είχε δοθεί στους άνδρες της ΕΜΑΚ να τακτοποιήσουν το θέμα του εμβολιασμού και με διαταγή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος μετακινούνται συνολικά 54 πυροσβέστες που δεν έχουν εμβολιαστεί σε άλλες υπηρεσίες.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος είπε ότι «η διαταγή καταρχάς δεν αναφέρει ότι η μετακίνηση γίνεται για λόγους εμβολιασμού ή μη, αλλά για εκτέλεση υπηρεσίας. Σεβόμαστε την απόφαση των αρμοδίων, αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο να μετακινούνται οι υπάλληλοι σε άλλες υπηρεσίες και ειδικά μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου».

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, «σεβόμαστε την άποψη των υπαλλήλων που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο για οποιονδήποτε λόγο αλλά και η Υπηρεσία πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να υπηρετήσουμε κι εμείς όσο το δυνατόν καλύτερα το δημόσιο συμφέρον».

Σύμφωνα με τον κ. Σταθόπουλο, οι πυροσβέστες που μετακινήθηκαν θα βρίσκονται κανονικά σε μάχιμες υπηρεσίες, ενώ θα αντικατασταθούν στην ΕΜΑΚ από 35 καινούριους που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και φυσικά πληρούν και τις απαραίτητες προϋποθέσεις (διαθέτουν πτυχία, έχουν κάνει εκπαιδευτικά προγράμματα κ.α.). Υποχρέωση δε, βάσει της διαταγής, είναι να είναι εμβολιασμένοι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad