Σε διαθεσιμότητα ο Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις για τον δολοφόνο της Καρολάιν - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Σε διαθεσιμότητα ο Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις για τον δολοφόνο της ΚαρολάινΣε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., εξαιτίας των δηλώσεών του για τον τρόπο που έδρασε ο συζυγοκτόνος στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται ότι το συνδικαλιστής είχε αναφέρει: «Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο "τα χασε και τρελάθηκε", εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή... Τώρα τέλειωσε, έσβησε... Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά. "Χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσα εγώ...", πρώην έντιμος βίος... Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσο θα πάει με αυτή τη σκηνοθεσία; Τώρα θα πάρει δόλο, χίλια πράγματα πάνω του, δεν έχει κανένα ελαφρυντικό...».Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο, καθώς θεωρήθηκαν υποδείξεις σε μελλοντικούς δολοφόνους για να έχουν ελαφρύτερες ποινές.

Πηγή :cnn. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad