«Διακίνηση ναρκωτικών» στο τραπέζι των Γλυκών Νερών από τον βρετανικό Τύπο - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021

«Διακίνηση ναρκωτικών» στο τραπέζι των Γλυκών Νερών από τον βρετανικό Τύπο

Το ενδιαφέρον του βρετανικού Τύπου συνεχίζει να συγκεντρώνει η υπόθεση της γυναικοκτονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, καθώς λίγες ημέρες μετά τις αναφορές σε έτερο ημερολόγιο της νεαρής κοπέλας, σειρά δημοσιευμάτων αναφέρονται σε πληροφορίες για εμπλοκή του δολοφόνου πιλότου με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

 «Ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά» αναφέρεται σε δημοσίευμα της tabloid βρετανικής εφημερίδας «Mirror», βάζοντας στο κάδρο της υπόθεσης της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά μία διάσταση που εάν επιβεβαιωθεί δίνει διαφορετικό πλαίσιο στα κίνητρα του δράστη Αναγνωστόπουλο.


«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της βρετανίδας Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρεται ακόμα στο ίδιο δημοσίευμα, το οποίο κάνει ειδική αναφορά και στις πολυτελείς αγορές κατοικίας αλλά και διακοπών του ζεύγους, αφού για το σπίτι τους φέρονται να διέθεσαν περί τις 170.000 ευρώ, με την βρετανική εφημερίδα να συνδέει τα χρήματα αυτά με τις παραπάνω παράνομες δραστηριότητες.


Σε δημοσίευμα της άλλης βρετανικής εφημερίδας, αντίστοιχου ύφους, η «The Sun» κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, αναφερόμενη σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών, επικαλούμενη και δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν, ο οποίος φέρεται να πιστεύει πως τα παραπάνω σενάρια «έχουν βάση».


«Η Καρολάιν είχε ισχυρή αίσθηση τού σωστού και του λάθους» φέρεται να δηλώνει ο πατέρας της δολοφονημένης γυναίκας, δηλώσεις που εν πολλοίς αναπαράγονται και από τη «Mirror».


«Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε σχετικά με αυτό πως η κόρη του ήταν ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά. Προσέθεσε πως φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται σχετικά με το θέμα» αναφέρει ακόμα στο δημοσίευμα ο πατέρας.


Ακόμα ένα δημοσίευμα που παραθέτει αντίστοιχες πληροφορίες, αυτό της επίσης βρετανικής «Daily Mail», αναφέρει μεταξύ άλλων πως «μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ και να σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του όταν εκείνη το ανακάλυψε». Ακόμα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται στις «θεωρίες για πιθανή ανάμειξη (σ.σ. του Αναγνωστόπουλου) σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά πυροδότησε μια έρευνα στα οικονομικά του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, η οποία αποκάλυψε ότι ζούσε μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια, παρότι εισέπραττε ένα απλό μισθό πιλότου».


«Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι το ζευγάρι είχε πρόσφατα αγοράσει ένα οικόπεδο αξίας σχεδόν 55.000 ευρώ, είχε “σχεδιάσει” ένα σπίτι 162.000 ευρώ και είχε απολαύσει μια ακριβή απόδραση στο Ντουμπάι» αναφέρει ακόμα το ίδιο δημοσίευμα, συμπληρώνοντας πως «τα ευρήματα αυτά, λέει η αστυνομία, υποδεικνύουν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μπορεί να είχε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος και να σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν όταν εκείνη έμαθε από πού προέρχονταν τα χρήματα».


Πηγή: https://thepressproject.gr/diakinisi-narkotikon-sto-trapezi-ton-glykon-neron-apo-ton-vretaniko-typo/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad