Η Λέα Σεϊντού αν και εμβολιασμένη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Η Λέα Σεϊντού αν και εμβολιασμένη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Η άφιξη της Λέα Σεϊντού στις Κάννες ήταν από τις πιο πολυαναμενόμενες στιγμές, καθώς η ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε τέσσερις ταινίες προγραμματισμένες να κάνουν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ.

Οι τρεις από τις ταινίες αυτές βρίσκονται στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ. Όμως η ίδια δεν θα παρευρεθεί φέτος στις Κάννες, καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό


Εκπρόσωπος της ηθοποιού είπε ότι η Σεϊντού δεν θα ταξιδέψει φέτος στις Κάννες καθώς βρίσκεται στα γυρίσματα μιας άλλης ταινίας όπου και κόλλησε τον ιό, παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμένη. Μέχρι στιγμής είναι ασυμπτωματική και έχει μπει σε καραντίνα στο σπίτι της στο Παρίσι. Θα παραμείνει σε καραντίνα μέχρι οι γιατροί της πουν ότι είναι ασφαλέςς να ταξιδέψει στις Κάννες και να παραβρεθεί στο φεστιβάλ.

Ο γραμματέας του φεστιβάλ, Φρανσουά Ντεσκρουσό, είπε ότι τις τελευταίες τέσσερις ημέρες δεν υπήρχε καμία αναφορά για κρούσμα κορωνοϊού στις Κάννες.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο μέσος όρος είναι τρία θετικά τεστ ανάμεσα σε χιλιάδες ελέγχους που διενεργούνται καθημερινά. Παρόλα αυτά υπάρχει πολύ μεγάλη ανησυχία, λόγω της 100% πληρότητας στις αίθουσες και της μη τήρησης των μέτρων ασφαλείας.


Πηγή: https://www.cnn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad