Η ομολογία της Δ.Μιχαηλίδου βάζει «φωτιά» στα πιστοποιητικά εμβολιασμού! - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Η ομολογία της Δ.Μιχαηλίδου βάζει «φωτιά» στα πιστοποιητικά εμβολιασμού!

 «Κρούσματα σε δομές με εμβολιασμένο το 100%»; Η ομολογία της Δ.Μιχαηλίδου βάζει «φωτιά» στα πιστοποιητικά εμβολιασμού!

Σε μια ομολογία σοκ προχώρησε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία αποκάλυψε πως υπάρχουν οίκοι ευγηρίας στους οποίους υπάρχουν κρούσματα, παρόλο που έχουν εμβολιαστεί όλοι! 

Την ώρα που η κυβέρνηση καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους εργαζομένους στους οίκους ευγηρίας, ώστε να μην μεταδίδεται ο κορωνοϊός η Δ.Μιχαηλίδου ομολόγησε πως υπάρχουν δομές που έχουν εμβολιαστεί όλοι εργαζόμενοι, αλλά και όλοι οι ένοικοι, αλλά και πάλι… υπάρχουν κρούσματα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο ΟΡΕΝ, αναφερόμενη στη μετάλλαξη Δέλτα: «Έχουμε δομές που έχουμε το 100% των ωφελούμενων και 100% των εργαζομένων εμβολιασμένο και παρόλα αυτά έχει μπει η μετάλλαξη και έχουμε βρει τους ηλικιωμένους στο νοσοκομείο». 

Κάτι που σημαίνει πως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε εργαζομένους… είναι άχρηστοί! Άλλωστε είναι γνωστό εδώ και καιρό πως τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν αποτρέπουν την μετάδοση, αλλά προστατεύουν από την βαριά νόσο. Αυτό μάλλον δυσκολεύεται να το καταλάβει η κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων.

Πηγή: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad