Διαζύγιο για Βανδή - Νικολαϊδη - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Διαζύγιο για Βανδή - ΝικολαϊδηΗ ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο μάνατζερ 

Ένα από τα πλέον γνωστά και δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής showbiz χωρίζει μετά από 18 χρόνια γάμου. Την επίσημη ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα ο manager της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Αρσενάκος. 


"Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης"

 


Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 17 Ιουνίου του 2003 και απέκτησε δύο παιδιά: την Μελίνα στις 8 Φεβρουαρίου 2004 και τον Γιώργο στις 21 Αυγούστου του 2007.


Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχαν μιλήσει για την σχέση τους στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. «Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης», θυμόταν πέρσι η τραγουδίστρια.  


«Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια».


«Αν πρέπει να πω κάτι για τη Δέσποινα θα πω ότι είναι μια σπουδαία γυναίκα», έλεγε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Όπως περιέγραφε, πρώτη φορά την είχε δει σε αφίσα και μετά στο μαγαζί να τραγουδά. «Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά, μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό, ότι θα είναι κάτι πιο σοβαρό. Πέρασαν 21 χρόνια. Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”. Αυτό (...) Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη, δεν ξέρω πως, ήθελα να κάνουμε παιδί, αν και ήμουν νέος για άντρας.» 


«Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, κι εγώ έψαχνα ομάδα στο εξωτερικό. Έκανα ραντεβού έξω δηλαδή. Παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος ταυτόχρονα, που δεν το ξέραμε. Εντελώς αυτονόητο ήταν για αυτήν» λέει για την προοπτική του να υπογράψει συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού και να φύγουν από την Ελλάδα.


 «Οι δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και είχε γεννήσει η Δέσποινα την Μελίνα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολή περίοδο».

Πηγή :lifo. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad