Από την Γορτυνία ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλαδικές - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Από την Γορτυνία ο πρώτος των πρώτων στις ΠανελλαδικέςΤα 19.612 μόρια “άγγιξε” ο Κωνσταντίνος Λιακόπουλος στις Πανελλήνιες 2021. Στόχος του η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία φυσικά εισήλθε πανηγυρικά.

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, με μεγάλο αγώνα, ο Κωνσταντίνος Λιακόπουλος είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Η οικογένειά του αριθμεί έξι μέλη: ο Κωνσταντίνος, οι τέσσερις αδερφές του, ο πατέρας του και η μητέρα του.

Ο ίδιος μίλησε στο Debater για τον αγώνα που έδωσε, το γούρι που του έδωσε τύχη και τα όνειρά του για το μέλλον.Όπως είπε ο ίδιος, πρέπει να διαβάζεις από μικρός για να έχεις τις κατάλληλες βάσεις, να έχεις όραμα, μεθοδικότητσ συστηματικό διάβασμα. Βέβαια χρειάζεται να έχουμε και ώρες αποφόρτισης, δεν μπορούμε να είμαστε πάνω από ένα βιβλίο. Φρόντιζα πάντα να έχω χρόνο και για τις δικές μου δραστηριότητες, ενώ όλοι ήταν πάντα δίπλα μου και είχα όλη τη στήριξη που χρειαζόμουν.


Το γούρι που του έδωσε τύχη όπως είπε είναι μια εικόνα της Παναγίας την οποία είχε μαζί του. Όπως είπε, η μητέρα του είχε αγχωθεί περισσότερο, όπως είναι φυσικό για κάθε γονιός, γιατί εκείνος γνώριζε ότι θα ήταν ήρεμος, αλλά εκείνη αγχωνόταν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad