Άννα Βίσση: 700 ευρώ το εισιτήριο για τη συναυλία της στο Salle des Etoiles του Μονακό - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Άννα Βίσση: 700 ευρώ το εισιτήριο για τη συναυλία της στο Salle des Etoiles του Μονακό

 Η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει στο Salle des Etoiles, εκεί που έχουμε δει πολλές φορές την πριγκίπισσα Σαρλίν να κάνει εμβληματικές εμφανίσεις.

Η Άννα Βίσση πρόκειται να δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Μόντε Κάρλο, η οποία θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε συνεργασία με το ίδρυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου και θα έχει σκοπό τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας ενώ το πιο φθηνό εισιτήριο θα κοστίζει 707 ευρώ, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή "Καλοκαίρι not”.

"Η Άννα Βίσση στις 25 Σεπτεμβρίου θα κάνει μια συναυλία και το ελάχιστο κόστος για ένα εισιτήριο είναι 707 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα "Αλβέρτος" και έχει συγκεκριμένο σκοπό, για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας", είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα της εκπομπής.

"Μιλάμε για μια περιοχή πάρα πολύ μικρή που συγκεντρώνει πάρα πολύ πλούτο, είναι ένα θέρετρο ουσιαστικά. Και προφανώς είναι μια περιοχή που προσελκύει τέτοιο κόσμο, είτε τουρισμό, είτε επιχειρηματίες, είτε ανθρώπους, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να καλύψουν αυτό το έξοδο. Απευθύνεται σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό ακριβώς γίνεται στο Μόντε Κάρλο", πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η συνεργασία της Άννας Βίσση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Στο Salle des Etoiles εκεί όπου έχουμε δει την βασιλική οικογένεια του Μονακό να συμμετέχει σε γκαλά, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Άννας Βίσση στο πριγκιπάτο.

princess charlene

Εκεί έχουμε δει την πριγκίπισσα Σαρλίν να κάνει εμβληματικές εμφανίσεις, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα βρίσκεται στο Μονακό για τη συναυλία της ελληνίδας καλλιτέχνιδας, αφού παραμένει στη Νότια Αφρική τους τελευταίους μήνες, μακριά από την οικογένειά της.

princess charlene

Η ανακοίνωση για τη συναυλία επισημαίνει ότι θα υποστηρίξει έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία αυτού του εμβληματικού είδους της Μεσογείου.

Η Άννα Βίσση είχε επισκεφτεί το Μονακό πριν από δύο μήνες περίπου, και είχε συναντηθεί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο ενώ είχε φωτογραφηθεί με θέα το πριγκιπάτο.

Άννα Βίσση


Πηγή: https://www.thetoc.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad