Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη στην ΗλιούποληΑποφθέγματα, αναρτήσεις με πατριωτικό περιεχόμενο και... όπλα. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που θα αντικρίσει κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του 39χρονου αστυνομικού (Δ.Β) από την Ηλιούπολη που κατηγορείται ότι κρατούσε δια της βίας μια 19χρονη κοπέλα στο σπίτι του, την εξέδιδε και την κακοποιούσε.


Τόσο ο 39χρονος αστυνομικός, όσο και ο πατέρας του νεαρού κοριτσιού έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν περάσει χειροπέδες και σε ακόμη ένα άτομο.Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η άτυχη κοπέλα στις αστυνομικές Αρχές: «Η διαδικασία που ακολουθούσαμε, αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες, είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο, χρώματος μπλε, ένα άτομο, ο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού, τα οποία γίνονταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού, ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ».

Πηγή :iefimerida.gr 

Post Bottom Ad