Νέα μέτρα στην εστίαση για εμβολιασμένους και μη - Τι θα ισχύσει από τις 15 Ιουλίου - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021

Νέα μέτρα στην εστίαση για εμβολιασμένους και μη - Τι θα ισχύσει από τις 15 ΙουλίουΑπό τις 15 Ιουλίου θα τεθούν σε εφαρμογή τα νέα μέτρα στη διασκέδαση, όταν και θα γίνει ο… διαχωρισμός σε καταστήματα εστίασης, σινεμά, θέατρα και γήπεδα για τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και όσους δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από τα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες προς όλους τους επιχειρηματίες και τους πολίτες για το πώς ακριβώς θα εφαρμοστούν τα μέτρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα γίνουν μαζικές διορθωτικές κινήσεις ή αλλαγές, πριν τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα και διαπιστωθούν στην πράξη τυχόν προβλήματα ή δυσλειτουργίες. 


Ωστόσο, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του MEGA, το κυβερνητικό επιτελείο εξετάζει άμεσα την αλλαγή στα τετραγωνικά των καταστημάτων εστίασης και την αναλογία των ατόμων, ώστε να μπορούν να δεχθούν περισσότερους πελάτες. 


Προβληματισμός επικρατεί για τα καταστήματα που έχουν τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους, κάτι που θα επιχειρηθεί να διευθετηθεί μέσω των νέων κυβερνητικών διευκρινήσεων.

Πηγή :newsit. gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad