Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη / Λαυρεντιάδης η νέα περίπτωση «Φουρθιώτη» - Προστασία με 10 αστυνομικούς και 2 περιπολικά - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη / Λαυρεντιάδης η νέα περίπτωση «Φουρθιώτη» - Προστασία με 10 αστυνομικούς και 2 περιπολικά

 
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη παραδέχθηκε ένα μεγάλο σκάνδαλο επεσήμανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου

Την περίπτωση Φουρθιώτη θυμίζει η αστυνομική προστασία με 10 αστυνομικούς και δυο περιπολικά που έχει διατεθεί για τη φύλαξη των εισόδων του εργοστασίου Λιπασμάτων, ιδιοκτησίας του γνωστού καταδικασμένου για ηθική αυτουργία σε απιστία στην υπόθεση της Proton Bank Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

 

 

Όπως σημειώνει η Τάνια Ελευθεριάδου, ίσως άθελά του, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχθηκε ένα μεγάλο σκάνδαλο.

 

Ο Λευτέρης Οικονόμου υποστήριξε ότι η αστυνομία διέθεσε το προσωπικό της γιατί πρόκειται για χημική βιομηχανία. Μόνο που, όπως σημειώνει η Τάνια Ελευθεριάδου,  η εν λόγω βιομηχανία είναι χημική εδώ και δεκαετίες.

 

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την παροχή δέκα αστυνομικών και δυο περιπολικών έκανε λόγο αόριστα  «για ακτιβιστικές ενέργειες σε εταιρεία στο Παλαιό Φάληρο (γεγονός αμφισβητήσιμο), η οποία δεν έχει καμία σχέση με το εργοστάσιο, όπως επανειλημμένα έχουν δηλώσει εγγράφως και προφορικώς στελέχη της διοίκησης του εργοστασίου», σημειώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Επίσης, αναφέρθηκε σε ακτιβιστικές ενέργειες στην Καβάλα που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Καβαλιωτών, χωρίς να αναφέρει περισσότερα στοιχεία για την σοβαρή καταγγελία. Η κ. Ελευθεριάδου ζήτησε μ' επιτάσεως να ξεκαθαρίσει σε ποιες ακτιβιστικές ενέργειες αναφέρεται, χωρίς να λάβει απάντηση.

 

Όπως σημειώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τα ερωτήματα παραμένουν και συγκεκριμένα:

 

-Σε ποια εταιρεία στο Παλαιό Φάληρο έγινε-δήθεν-ακτιβιστική επίθεση και τι σχέση έχει η εταιρεία με το εργοστάσιο Λιπασμάτων;

 

-Ποιες ακτιβιστικές ενέργειες έγιναν στην Καβάλα, από ποιους και πώς σχετίζονται με τη Λιπασμαοβιομηχανία;

 

Η Τάνια Ελευθεριάδου επισημαίνει ότι οι πλάτες που κάνει η κυβέρνηση στον Λαυρεντιάδη, σε όλα τα επίπεδα, την ώρα που προχωρά σε ομαδικές απολύσεις, συντηρεί μία χημική βιομηχανία με εργολαβικό προσωπικό, χρωστά εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο, απολαμβάνει αστυνομικής φύλαξης, δεν θα περάσουν και θα πολεμηθούν μέχρι τέλους.


Πηγή: https://www.avgi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad