Δυναμική είσοδος του Capital Market στην Ελληνική αγορά - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021

Δυναμική είσοδος του Capital Market στην Ελληνική αγορά


Το Capital Market του ομίλου Capital Groups είναι ο νέος παίκτης που κάνει την είσοδό του στο ελληνικό σούπερ μάρκετ εντός της εβδομάδας.

 

«Επιλέξαμε την Δυτική Αττική και ειδικά το Κερατσίνι, γιατί εδώ είναι όλος ο ανταγωνισμός σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων. Δεν υπήρχε καλύτερο σημείο, ώστε να μπούμε δυναμικά και να δείξουμε το πόσο διαφέρουμε», αναφέρει ο Διονύσης Παναγιωτίδης, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Capital Groups, συμπληρώνοντας ότι στόχος είναι οι προσωποποιημένες πωλήσεις.


Το κατάστημα στο Κερατσίνι είναι η αρχή, καθώς στα σχέδια είναι η δημιουργία 10 καταστημάτων μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο.

Σε ό,τι αφορά την επέκταση στην επαρχία, ο ίδιος εξηγεί ότι είναι στα σχέδια και η δημιουργία Capital Market εκτός Αττικής, ωστόσο διευκρινίζει ότι αυτά θα γίνουν μόνο στην περίπτωση που θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες και να μπορεί η εταιρεία να υποστηρίξει μια τέτοια επέκταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad