Το πρώτο Capital Market είναι γεγονός - Το Σάββατο 3 Ιουλίου τα εγκαίνια - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021

Το πρώτο Capital Market είναι γεγονός - Το Σάββατο 3 Ιουλίου τα εγκαίνια

Με ευρεία γκάμα προϊόντων από την Ελληνική γη και όχι μόνο, δελεαστικές τιμές και διάθεση κάλυψης των αναγκών των οικογενειών αλλά και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, το πρώτο Capital Market ανοίγει τις πύλες του στον κόσμο αυτό το Σάββατο 3 Ιουλίου.

Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Καλοκαιρινού 57 και Παπανικολή 1, στο Κερατσίνι, σύμφωνα και με τον Γενικό Διευθυντή του ομίλου Capital Groups Διονύση Παναγιωτίδη φιλοδοξεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και κατανόησης.

Δεν τυχαίο άλλωστε ότι ο όμιλος Capital Groups επιλέγει στο σλόγκαν του market την φράση:Το δικό σου super market και αυτό γιατί η κάλυψη των καθημερινών μας αναγκών είναι πραγματικά μια προσωπική υπόθεση.

Η δημιουργία e shop και η ταχεία εξυπηρέτηση και εκείνων των καταναλωτών που δεν τους φτάνει ο χρόνος είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας. Ενώ για τους τακτικούς πελάτες του, το Capital Market σχεδιάζει να προσφέρει πλούσια δώρα και bonus έξτρα αγορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad