Τρίτα πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν εκτιμά ο Κατερινόπουλος - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Τρίτα πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν εκτιμά ο ΚατερινόπουλοςΟ ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος υποστήριξε πως η υπόθεση της Καρολάιν έχει "ουρά" και επανέλαβε ότι η δολοφονία ήταν προμελετημένη.

"Είναι βεβαίως προμελετημένο, άλλα θέματα δημιουργούσαν προβλήματα στο ζευγάρι. Ο ανακριτής θα πρέπει να ψάξει, έχει δουλειά να κάνει για να ξεκαθαρίσει πλήρως η υπόθεση" τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.


"Αυτός ισχυρίζεται ότι καβγάδισαν, γιατί τον βολεύει και γιατί προφανώς ο δολοφόνος θέλει να μείνουν στο απυρόβλητο και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που δεν ήταν παρόντες στην ανθρωποκτονία, αλλά ίσως εμπλέκονται σε άλλα εγκλήματα. Μήπως έγιναν άλλα εγκλήματα κατ'επανάληψη στο παρελθόν; Και "βγάλαν στα κεραμίδια" τη γυναίκα του και είχαν έναν καβγά με αφορμή τα άλλα εγκλήματα, τα οποία πρέπει να καλυφθούν;" πρόσθεσε.

Πηγή :enikos. grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad