Η Ελλάδα "πετάει" τις μάσκες - Ανακοινώσεις την Πέμπτη - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Η Ελλάδα "πετάει" τις μάσκες - Ανακοινώσεις την ΠέμπτηΘέμα λίγων εβδομάδων φαίνεται πως είναι με τα σημερινά δεδομένα το να κυκλοφορούμε χωρίς μάσκες στους εξωτερικούς χώρους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει περί τα μέσα του Ιουλίου, εφόσον βέβαια τα επιδημιολογικά δεδομένα συνεχίζουν να βελτιώνεται και εξακολουθεί η καλή πορεία της εμβολιαστικής διαδικασίας.

Ήδη ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας σε δηλώσεις τους έχει επισημάνει πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βγάλουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, τονίζοντας παράλληλα ότι θα υπάρξουν προνόμια για τους εμβολιασμένους πολίτες.

Η κατάργηση της υποχρεωτικότητας της μάσκας, αν και θα υπάρξει σύσταση για χρήση της, όπως λένε οι πληροφορίες δεν θα αφορά μόνο όσους έχουν κάνει το εμβόλιο, αλλά και τους μη εμβολιασμένους, καθώς ο έλεγχος δεν μπορεί να γίνει. Και αυτό το βήμα προς την κανονικότητα θα επιχειρηθεί να γίνει σταδιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad