Συναγερμός στην Κρήτη για την εμφάνιση κρουσμάτων της μετάλλαξης Δέλτα του Κορωνοϊού - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Συναγερμός στην Κρήτη για την εμφάνιση κρουσμάτων της μετάλλαξης Δέλτα του ΚορωνοϊούΑνησυχητική είναι η εξάπλωση της ινδικής μετάλλαξης στην Κρήτη, στην οποία εντοπίστηκαν τα 15 από τα 18 νέα στελέχη της. Στα 29 τα συνολικά κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα στη χώρα.

Ακόμα 18 νέα στελέχη της μετάλλαξης Δέλτα εντοπίστηκαν την Πέμπτη (24/6) στη χώρα, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ κατά τον απολογισμό του τελευταίου 24ώρου.


Τα 15 από αυτά εξ αυτών μάλιστα, αφορούν δείγματα από το Ηράκλειο Κρήτης, γεγονός που επιβεβαιώνει την έντονη ανησυχία των υγειονομικών αρχών για την "επιθετικότητα" της ινδικής μετάλλαξης στο νησί και τον συγκεκριμένο νομό. Παράλληλα, 1 δείγμα προέρχεται από την Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών, 1 από τη Π.Ε. Θεσσαλονίκης και 1 από πύλη εισόδου (Διεθνής Αερολιμένα ΑΘηνών Ελ. Βενιζέλος).

Πηγή : news24. grΣυνολικά, έχουν εντοπιστεί 29 κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα στην Ελλάδα.


Υπενθυμίζεται πως, το μεσημέρι της Πέμπτης, οι Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς συγκάλεσαν εκτάκτως σύσκεψη, με τη συμμετοχή των Άκη Σκέρτσου, Θόδωρου Λιβάνιου, του Περιφερειάρχη Κρήτης, καθώς και των δημάρχων για την ανησυχητική εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad