Συνελήφθη Πακιστανός για σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο τραμ - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021

Συνελήφθη Πακιστανός για σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο τραμΑγκάλιαζε και θώπευε αγόρια και κορίτσια και όταν τον απωθούσαν αυτός επανερχόταν ακόμα πιο «φτιαγμένος».


Εικόνες χώρας υπό πακιστανική κατοχή, δηλαδή!


Το ευτύχημα ήταν ότι η ομάδα των εφήβων ανδρών και κοριτσιών αντέδρασαν. Ζήτησαν από τον οδηγό του τραμ να σταματήσει αμέσως, κάτι που έγινε, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα και η Αστυνομία.Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός αντέδρασε σωστά και ακινητοποίησε το τραμ ενώ την ίδια στιγμή τα Ελληνόπουλα κατέβηκαν από το τραμ και «πολιόρκησαν» τον Πακιστανό μη αφήνοντας τον να κατέβει μέχρι να έρθει η Αστυνομία.

Ο Πακιστανός συνελήφθη από άνδρες του ΑΤ Πακαιού Φαλήρου όπου κρατείται μέχρι αυτή την στιγμή. Μήνυση κατατέθηκε από την μητέρα ενός 15χρονου αγοριού που τόλμησε να «απλώσει χέρι» ο Πακιστανός, ενώ αναζητείται ένα κορίτσι στο οποίο προχώρησε την επίθεσή του περισσότερο, βάζοντας το χέρι της στα «απόκρυφα σημεία της» και θωπεύοντας το στήθος της πριν προλάβουν τα αγόρια της παρέας να τον απομακρύνουν.


Η κοπέλα έφυγε τρομαγμένη πριν έρθει η αστυνομία.

Πηγή :Defensenet 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad