Ροζ σκάνδαλο στη Μ Βρετανία καίει τον Υπουργό Υγείας - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

Ροζ σκάνδαλο στη Μ Βρετανία καίει τον Υπουργό Υγείας

"Άπιστος Χάνκοκ" είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της The Sun που αποκαλύπτει την κρυφή σχέση του υπουργού Υγείας της Βρετανίας με την 43χρονη Gina Coladangelo.


Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τον Χάνκοκ σε τρυφερές περιπτύξεις εντός του υπουργείου με τη σύμβουλό του. Σημειώνεται ότι η Βρετανός υπουργός είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια και πατέρας τριών παιδιών.

Η Gina Coladangelo είναι επίσης παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Πρόκειται για μια πολυεκατομμυριούχο, διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρείας μόδας και ειδών σπιτιού Oliver Bonas, την οποία έχει ιδρύσει ο σύζυγός της.
Οι φωτογραφίες δείχνουν τις παθιασμένες αγκαλιές και τα φιλιά του υπουργού με τη συνεργάτιδά του. Το περιβάλλον του λέει ότι προς το παρόν δεν προτίθεται να σχολιάσει προσωπικά ζητήματα. "Ο υπουργός δεν παραβίασε κανέναν κανόνα", αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Πηγή :Thetoc. gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad