"Δεν προσχεδίασα τον φόνο", ισχυρίζεται ο 32χρονος πιλότος - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

"Δεν προσχεδίασα τον φόνο", ισχυρίζεται ο 32χρονος πιλότος

 


Δυο αιτήματα υπέβαλλε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, κατά την απολογία του που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης όπως αναφέρουν πληροφορίες στις ανακριτικές αρχές.

- Να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Σκοπός του προφανώς είναι να καταδείξει πως η κάρτα δεν αφαιρέθηκε τόσες ώρες πριν ώστε να μην καταγραφούν οι κινήσεις του, για να καταρρίψει τον ισχυρισμό των αρχών ότι προσχεδίασε το έγκλημα.

- Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους. Ξεκίνησαν μια κουβέντα φορτισμένη, όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη ο τι συνέβη, εμφανίζεται να είπε. Τέλος, ζήτησε συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού του.

Βέβαιη η προφυλάκισή του

Η απολογία του Αναγνωστόπουλου ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα διήρκησε συνολικά πάνω από 5 ώρες ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε η διάσκεψη Ανακριτή και Εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο πιλότος θα προφυλακιστεί έως τη δίκη για το στυγερό έγκλημα με θύμα την 20χρονη Καρολάιν και κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή : The toc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad