Η Μαρέβα, ο Dior και η Ακρόπολη - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Η Μαρέβα, ο Dior και η Ακρόπολη

Πως συνδέονται όλα. Στις 16 του περασμένου Δεκεμβρίου το Documento αποκάλυψε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, μετά τις γκαζιές στην Πάρνηθα, βρέθηκε και στην Καλαμάτα, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους του οίκου Dior, σπάζοντας το lock down, με ειδική άδεια Χαρδαλιά όπως είπαν τότε.

 

Πεντέμισι μήνες μετά το…παζλ ολοκληρώθηκε. Το ΚΑΣ άναψε το πράσινο φως για να κάνει σόου και φωτογράφιση μόδας στην Ακρόπολη και άλλους αρχαιολογικούς χώρους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρέβα είχε συνοδεύσει τα στελέχη του οίκου μόδας Dior, τα οποία επισκέφθηκαν το Μουσείο Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Καρέλια».

 

Στα τοπικά ΜΜΕ αναφερόταν ότι τα στελέχη του μεγάλου οίκου μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές, που παρουσιάζονται στην συλλογή “Βικτωρία Γ. Καρέλια”, καθώς σχεδιάζουν την δημιουργία μιας κολεξιόν με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

 

Λίγους μήνες μετά, όλα πήραν το δρόμο τους…

 


Πηγή: https://www.documentonews.gr/article/%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%b2%ce%b1-%ce%bf-dior-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%ce%ba%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad