ΣΥΡΙΖΑ: Η Βουλή δεν Ανανέωσε τη Σύμβαση Μητέρας Ανηλίκων για να Προσλάβει τη Σύζυγο Κουμουτσάκου- Τι Απαντά ο Ίδιος - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Η Βουλή δεν Ανανέωσε τη Σύμβαση Μητέρας Ανηλίκων για να Προσλάβει τη Σύζυγο Κουμουτσάκου- Τι Απαντά ο Ίδιος

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος στη Βουλή

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ για «γιουρούσι στο κράτος», έπειτα από δημοσίευμα της «Αυγής» για την πρόσληψη της συζύγου του Γιώργου Κουμουτσάκου στη Βουλή.

 

«Μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια», αναφέρει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση.

 

«Η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1.750 ευρώ», συνεχίζει η ανακοίνωση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγει:

 

«Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο».

 

Κουμουτσάκος: Ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμα

 

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτήρισε ψευδές και παραπλανητικό το δημοσίευμα της εφημερίδας.

 

Σε ανάρτηση στα social media ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι με την πρώην σύζυγό του «έχουμε χωρίσει συναινετικά σχεδόν ένα χρόνο», ενώ σημείωσε ότι πρόκειται για εξαίρετη νομικό με άριστες σπουδές.

 

Ακόμη, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι έμαθε από το δημοσίευμα «το γεγονός παροχής νομικών υπηρεσιών και όχι πρόσληψής της».

 

Το δημοσίευμα της «Αυγής»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Αυγής», η σύζυγος του Γιώργου Κουμουτσάκου, Ρεγγίνα Καρρά, προσελήφθη με απόφαση του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα στις 23 Απριλίου.

 

Η κ. Καρρά θα παρέχει ανεξάρτητες υπηρεσίες νομικού συμβούλου στο Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Βουλής για ένα χρόνο, έως τις 18 Απριλίου 2022, αναφέρει η εφημερίδα. Η αμοιβή της, σύμφωνα με την απόφαση του κ. Τασούλα που δημοσίευσε η «Αυγή» ορίστηκε στα 1.750 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ενώ μπορεί να συνεχίσει την εργασία της στο δικηγορικό γραφείο της.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι για να προσληφθεί η κ. Καρρά στη νομική υπηρεσία της Βουλής «απολύθηκε δικηγόρος η οποία αμειβόταν με μπλοκάκι και 800 ευρώ καθαρά τον μήνα», η οποία είναι μητέρα ανήλικων παιδιών. Η σύμβαση της συγκεκριμένης δικηγόρου έληξε στις 25 Μαρτίου και δεν ανανεώθηκε «παρά το ότι υπήρχε θετική εισήγηση του προϊσταμένου της», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

 

Πηγή: https://www.lifo.gr/now/politics/syriza-i-boyli-apelyse-mitera-anilikon-gia-na-proslabei-ti-syzygo-koymoytsakoy-ti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad