Η Αργυρώ Καπαρού έχει γράψει και γράφει ιστορία στη μουσική σκηνή της Ελλάδος, με τα ανεξίτηλα συστατικά της τέχνης, χωρίς δηθενιές. (Γράφει ο Κυριάκος Πασχαλίδης) - ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

ValueNews.gr ... η αξία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας και στα social media

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών

Δείτε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών
Ακολουθήστε τη Σελίδα μας

προσφατα

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Η Αργυρώ Καπαρού έχει γράψει και γράφει ιστορία στη μουσική σκηνή της Ελλάδος, με τα ανεξίτηλα συστατικά της τέχνης, χωρίς δηθενιές. (Γράφει ο Κυριάκος Πασχαλίδης)

Σήμερα τυχαία άκουσα ένα καινούριο Τραγούδι σε στίχους του Ηλία Μάστορη και Μουσική του Σταύρου Σιόλα με τίτλο «Πάρε Απ’ Το Χέρι Τ' Όνειρο», που ερμηνεύει η μοναδική κι εξαίρετη τραγουδίστρια – μουσικός Αργυρώ Καπαρού και ο Νίκος Ψημίτης.


Είναι υπέροχο να βλέπεις να ενώνονται μέσα στη τέχνη διαφορετικές γενιές ή να το πω αλλιώς, είναι υπέροχο να βλέπεις μεγάλους καλλιτέχνες με ιστορία να παίρνουν «από το χέρι» τους μαθητές τους και να αναδεικνύουν στο έπακρο τις δυνατότητες νέων παιδιών, βοηθώντας τα στην εκπλήρωση του ταξιδιού τους για την Ιθάκη του ονείρου τους, ίσως. Όπως λέει και ο τίτλος αυτού του πανέμορφου μουσικού κομματιού  «Πάρε Απ’ Το Χέρι Τ' Όνειρο» μαζί να προχωράμε,  να ανάψουμε τα θαύματα…


Στο Τρίτο έτος της Δραματικής σχολής είχα την τύχη να έχω δασκάλα την Αργυρώ Καπαρού, αυτή την υπέροχη γυναίκα καλλιτέχνιδα - μουσικό – τραγουδίστρια. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ήθος και μια αλλοτινή, αληθινή ομορφιά. Η Αργυρώ Καπαρού έχει γράψει και γράφει ιστορία στη μουσική σκηνή της Ελλάδος με τα ανεξίτηλα συστατικά της τέχνης χωρίς δηθενιές.


Τέλος δε μπορώ να μη γράψω και για τον Νίκο Ψημίτη όπου είναι ένα γλυκύτατο λεπτεπίλεπτο πλάσμα με σεβασμό κι αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Δουλεύει σκληρά κι αυτό φαίνεται στην  συνεχή εξέλιξη του. Ο Νίκος έχει ένα τρομερό προτέρημα. Την εμπιστοσύνη. Εμπιστεύεται στο έπακρο τους καθηγητές του. Θυμάμαι στη σχολή όταν ο κορυφαίος διεθνούς φήμης σκηνογράφος – ενδυματολόγος Γιάννης Μετζικώφ τoν ρώτησε αν θα ξύριζε το κεφάλι του για μια καλλιτεχνική θεατρική φωτογράφηση, το έκανε δίχως καμιά σκέψη.  


Συγχαρητήρια επί του παρόντος γι’ αυτό το τραγούδι που μας χάρισαν με τόση ευαισθησία και αγάπη.


Ανεβάστε δίχως δισταγμό την ένταση και ταξιδέψτε: «Πάρε Απ’ Το Χέρι Τ' Όνειρο»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad