ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ CAPITAL GROUPS S.A. - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ CAPITAL GROUPS S.A.


ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΓΟΡΑ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ 
CAPITAL GROUPS S.A.


Αρχές Μαρτίου η εταιρία  Capital Groups S.A., με έδρα τα Ιωάννινα, προχώρησε σε εξαγορά της εταιρίας "Ω Products -  ΚΕΦΑΛΑ ΟΕ".

 Η Εταιρία “ Ω Products ”, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες εταιρίες από όλη την Ελλάδα, σάρωσε τα βραβεία στην 7η ΕΞΠΟΤΡΩΦ με το προϊόν της «Ελιές Καλαμών Ω» το 2020. (Χρυσό Αστέρι για το προϊόν «Ελιές Καλαμών Ω, Χάλκινο Βραβείο Καινοτομίας  για το προϊόν «Ελιές Καλαμών Ω», Αργυρό Βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Προϊόντος  για το προϊόν «Ελιές Καλαμών Ω», Χάλκινο Βραβείο Συσκευασίας  για το προϊόν «Ελιές Καλαμών Ω». 

Επιπρόσθετα Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε το Ελαιόλαδο “Ω” κατά τον Διαγωνισμό «Athena International Olive Oil Competition».


  Η εξαγοράστρια εταιρία, Capital Groups S.A.,  μέσω του Γενικού της Διευθυντή, κυρίου Διονύση Παναγιωτίδη, ανακοίνωσε επενδύσεις ύψους 200.000 ευρώ για την ανάπτυξη και εξέλιξη των Ω Products. 


Σε σύντομη δήλωση του, ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου κ. Παναγιωτίδης δήλωσε τα ακόλουθα:


« Μια νέα περίοδος αρχίζει για τα “Ω Products”, μιας και είμαστε εδώ με την εξαγορά αυτή για να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε  τα εξαιρετικά μας προϊόντα (λάδι και ελιές) αλλά και να εξελίξουμε το Brand με καινούργιους κωδικούς και νέα προϊόντα.

Η εταιρία μας θα υλοποιήσει επενδυτικό πλάνο που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ με τελικό σκοπό την καθετοποίηση της παραγωγής.

Στην Capital Groups S.A. στοχεύουμε στο να έχει πρόσβαση κάθε καταναλωτής σε κάθε σημείο της Ελλάδας, και όχι μόνο, σε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που προέρχονται από την αγνότητα της φύσης.

Τόνισα το
 «και όχι μόνο» διότι στα άμεσα πλάνα τα εταιρία μας εντάσσεται και η εξαγωγική της δραστηριότητα.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας που αφορούν ένα «ταξίδι» των Ω Products σε χώρες του εξωτερικού.»

 

Post Bottom Ad