Νίκος Δένδιας, χωρίς ωραιοποιήσεις και πολιτικά γλοιώδη τερτίπια (που έχουμε συνηθίσει από τους πολυθρονάτους πολιτικούς όλων των κυβερνήσεων) "Μπράβο" - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Νίκος Δένδιας, χωρίς ωραιοποιήσεις και πολιτικά γλοιώδη τερτίπια (που έχουμε συνηθίσει από τους πολυθρονάτους πολιτικούς όλων των κυβερνήσεων) "Μπράβο"

Τα Καλά Πρέπει να λέγονται είναι η αλήθεια… είναι νοσηρό να θέλουμε να γράφουμε, να σχολιάζουμε και να δίνουμε έμφαση μόνο στα αρνητικά, κουνώντας το δάκτυλο. Εδώ φαίνεται η αντικειμενικότητα των μέσων και το κατά πόσο θέλουν να προσφέρουν αλήθεια και αντικειμενική αξιολόγηση.

Με απρόσμενη χαρά ακούσαμε χθες τον Νίκο Δένδια στο προεδρικό μέγαρο της Αγκύρας που μας εξέπληξε καθώς ανέφερε χωρίς ωραιοποιήσεις και πολιτικά γλοιώδη τερτίπια (που έχουμε συνηθίσει από τους πολυθρονάτους πολιτικούς όλων των κυβερνήσεων) την κατάσταση όπως έχει…

Είναι ωραίο να βλέπεις πολιτικούς να μάχονται με αλήθεια χωρίς δόλο χωρίς φόβο και ψέμα… Δυστυχώς έχουμε ξεχάσει αυτή την πολιτική…  ευτυχώς μας τη θύμισε χτες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

Παραθέτω σχόλια από τα social media:

Τσαβούσογλου – Δένδιας 0 – 6!!!

Νίκο, τον έκανες με τα κρεμμυδάκια! Σ’ ευχαριστούμε πατριώτη!

Τούρκο τον έκανε ο #Δένδιας

Ο #Δένδιας έγραψε ιστορία στην Τουρκία ξεβρακώνοντας τον Ερντογάν και τον Τσαβουσογλου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι λέγοντάς τους για παραβατικές συμπεριφορές στο Αιγαίο και για fake news σχετικά με το μεταναστευτικό.

Δεν υπήρχε ποτέ τέτοια ιστορική στιγμή να βρεθεί Έλληνας υπουργός εξωτερικών και να καθηλώνει τους Τουρκαλαδες μέσα στο σπίτι τους!

Μας έκανες υπερήφανους

Τι έγινε παιδιά; Αποκτήσαμε επιτέλους σοβαρό υπουργό εξωτερικών;

  Συγκεκριμένα ο Νίκος Δένδρας επέπληξε την Άγκυρα για την παραβατική της συμπεριφορά στο Αιγαίο αλλά και τα fake news που διοχετεύει αναφορικά με το μεταναστευτικό.

Η Τουρκία παραβίασε κυριαρχικά δικαιώματα. Όσο για τη μειονότητα, είναι μουσουλμανική, δεν το λέμε εμείς, το λέει η συνθήκη της Λωζάνης. Αρέσει, δεν αρέσει στην Τουρκία, αυτό λέει. Όσο για τη σύμβαση της θάλασσας. Όσον αφορά το μεταναστευτικό, ο κ. Δένδιας είπε ότι «ειδικά μετά τα γεγονότα του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, η Τουρκία δεν θα έπρεπε να κάνει μάθημα στην Ελλάδα. Η νέα σελίδα προϋποθέτει τι κάνει κανείς λάθος και τι σωστό.

«Θα ήθελα να πω ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μια θετική ατζέντα. Αυτό όμως δεν σημαίνει εγκατάλειψη των πάγιων θέσεων και των θέσεων της ΕΕ», είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος ο κ. Δένδιας πρότεινε να μην συνεχίσουν «αυτόν τον ατέρμονο διάλογο για πράγματα που ξέρουμε ότι διαφωνούμε, αλλιώς θα χαλάσουμε ό,τι ξεκινήσαμε».

Κυριάκος Πασχαλίδης

Post Bottom Ad