Θέατρο Άνεσις: Περνά στα χέρια των Σκαφίδα – Χανιωτάκη - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Σάββατο, 3 Απριλίου 2021

Θέατρο Άνεσις: Περνά στα χέρια των Σκαφίδα – Χανιωτάκη


Ο Γεράσιμος Σκαφίδας με την καλλιτεχνική εταιρεία ΜΥΘΩΔΙΑ αναλαμβάνει μέχρι το 2025 την οικονομική διαχείριση στο θέατρο Άνεσις. Ο Νικορέστης Χανιωτάκης και ο Γεράσιμος  Σκαφίδας προχωρούν σε ακόμα ένα καλλιτεχνικό στοίχημα.

Ο Γεράσιμος Σκαφίδας αναλαμβάνει το θέατρο Άνεσις

Μετά την επιτυχημένη καλλιτεχνική διεύθυνση του θεάτρου θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, όπου παρουσίασαν σημαντικές παραστάσεις (Λυσσασμένη Γάτα, Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν, Μήδεια του Μποστ, Η Γιδα) και παρά τις  δυσκολίες της εποχής, τόσο ο Γεράσιμος Σκαφίδας, όσο και ο Νικορέστης Χανιωτάκης, στοχεύουν να κάνουν το θέατρο Άνεσις το καλλιτεχνικό τους Σπιτι για τα επόμενα 4 χρόνια.

Στόχος να δημιουργήσουν μια μεγάλη παρέα θεατών και καλλιτεχνών ,όπως αποδεδειγμένα ξέρουν να κάνουν , και να μας ταξιδέψουν στο κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο.

Πάντα με σεβασμό στα έργα και στους θεατές , γιατί  όπως λένε οι ίδιοι  : «Το θέατρο υπάρχει μόνο όταν υπάρχουν θεατές».

Πηγή: https://youfly.com/theatro/o-gerasimos-skafidas-analamvanei-to-theatro-anesis/Post Bottom Ad