Επίσημο: Η κυβέρνηση επιστρέφει τα τέλη κυκλοφορίας του 2021 - ValueNews.gr
Αθήνα booked.net
+14°C
target="_blank" style="color:#ffffff;" href="http://ibooked.gr/weather/athens-18328" class="booked-weather-160x36-city">Αθήνα booked.net
+14°C

προσφατα

Σάββατο, 3 Απριλίου 2021

Επίσημο: Η κυβέρνηση επιστρέφει τα τέλη κυκλοφορίας του 2021

 

Επίσημο: Η κυβέρνηση επιστρέφει τα τέλη κυκλοφορίας του 2021Το παρατεταμένο lockdown οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση της επιστροφής των τελών κυκλοφορίας του 2021.

Ένας πασχαλινός… μποναμάς περιμένει του ιδιοκτήτες οχημάτων στη χώρα μας μετά και την απόφαση της Κυβέρνησης να επιστρέψει τα τέλη κυκλοφορίας του 2021.

 

Η απόφαση λήφθηκε μετά από μαραθώνια συνεδρίαση τα ξημερώματα της Πέμπτης 1ης Απριλίου και φέρει τη «σφραγίδα» των Υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών.

 

Το παρατεταμένο lockdown που έχει προκαλέσει η πανδημία του Covid-19 και οι περιορισμοί κυκλοφορίας που έχουν επιβληθεί, οδήγησαν την Κυβέρνηση σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα απόφαση.

 

Η επιστροφή των τελών κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Απριλίου και για την υλοποίησή της θα χρησιμοποιηθεί ο μηχανισμός του Taxisnet.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι των οχημάτων δεν θα πρέπει να προβούν σε κάποια ενέργεια, καθώς το ποσό της επιστροφής θα πιστωθεί αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλωθεί στο Taxisnet.

 

Μάλιστα, κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι θα ασκηθούν πιέσεις στον κλάδο των ασφαλιστικών εταιρειών ώστε να προχωρήσουν στην επιστροφή και ενός μέρος των ασφαλίστρων που έχουν καταβληθεί από τους ιδιοκτήτες οχημάτων τον τελευταίο έναν χρόνο.

 

Ακούγεται σαν ψέμα, αλλά σε αυτήν τη χώρα συμβαίνουν και θαύματα. Καλό μήνα σε όλους!

 

Πηγή: https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/episimo_h_kybernisi_epistrefei_ta_teli_kykloforias_tou_2021-7798132/

Post Bottom Ad